7.2.11

2e hands pareltjesDit weekend ben ik in kringloopwinkels op zoek gegaan naar 'dwalende' postparels. Hierboven zie je enkele van mijn vondsten. De foto is geen echte correspondentie, maar geeft wel een mooi beeld van die tijd (1956). De kaarten zijn geadresseerd aan een familie in Nuenen. Een gek idee, dat je kaarten in andermans handen belanden...

3 opmerkingen:

Uniflame zei

Ik vind de linker 2 van de onderste set echt heel mooi. Erg leuk om dit zo tegen te komen. Ik schrijf ook veel kaartjes. Doe mee aan postcrossing en ben lid van een Nederlandse brieven community. Ik vind het echt geweldig om post te sturen en te krijgen :)

Helmi zei

Hoi Daphne,
Je hebt me geĆÆnspireerd. Ik ben vandaag de zolder op gegaan om naar oude briefjes, post en geheimschrift te zoeken. Een kist met van alles wat jij zoekt! Ik kon het niet laten om al iets op mijn blog te zetten met een linkje naar je blog. Succes met de studie.
grt, Helmi

Tam zei

Hoi!

Nog bedankt voor je berichtje op mijn blog!

Ik heb trouwens nog een doosje met kaarten staan. Laats had ik er nog 1 gekeken. Er zaten nog hele oude kaartjes sturen (ongeveer 20 jaar oud). Altijd leuk om weer terug te lezen. Het heeft wel wat die kaartjes van toen!

Groetjes,
Tam