17.3.11

Telefoonboom
In een aantal bewaarde agenda's van 1990 tot 2003 kwam ik de telefoonboom tegen. Weet iemand mij te vertellen of de telefoonboom nog steeds in gebruik is? Is deze getransformeerd naar een SMS-boom of tweet-boom?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Een tijdje geleden vond ik ook nog wat van die telefoonbomen van mijn kinderen. Ik had ze van jaren bewaard, maar ze nu dan toch maar weggedaan. Het boomsysteem is bij hen op school vorig jaar vervangen door een ander, maar ik weet zo niet precies hoe het nu gaat (ze worden ouder, hè en zoeken het nu zelf wel uit).

Daan zei

Wat een superleukproject!
Vandaag heb ik ook een heuse (eerste) Postparel op mijn blog gezet met een link naar jouw blog.

Mijn -net- 6 jarige zoon schreef een heuse Liefdesbrief maar verstuurde de brief toch maar niet. Die gaat dus in de PostparelSchoenendoos.

En ik heb nog het een en ander in mijn archief ;-) dus wordt vervolgd :-)

Peet zei

Jeugdsentiment, die belboom! :-) Geen idee hoe dat nu werkt. Ik neem aan dat het via Blackboard-achtige constructies gaat, of via website die de kids zelf moeten checken. In het kader van de zelfstandigheid en eigen verwantwoordelijkheid enzo.

Miriam zei

Ik hoorde van een collega met kinderen op de middelbare school dat ze tegenwoordig elke ochtend inloggen op het intranet van school om roosterwijzigingen te zien.

Helmi zei

Mijn kinderen kijken soms 's morgens vroeg op de site van de school of er uitval is. Ze moeten ook altijd zelf het rooster aanvullen met extra uren. Dit noemen ze cuppen of incuppen!

Coral Inspiration zei

Origineel, nostalgisch,interessant, inspirerend, van alle tijden....dit zijn de redenen waarom ik jou de Liebster Blog Award gun. Kijk snel op mijn blog http://coralinspiration.blogspot.com. Ik heb vorige week de Award ontvangen en aan mij de moeilijke taak om 'm door te geven. Hoop dat je er blij mee bent en dat 't een beetje helpt dat er meer mensen hun vroegere briefjes, geheimtaal en/of hun bewaardoosjes met jou willen delen. Binnenkort zal ik ook mijn zolder op om te kijken of er nog iets van vroeger ligt. Gefeliciteerd met je Award.

.Daphne zei

Bedankt voor jullie reacties :-)
Ik ben nu al mijn materiaal en bevindingen aan het samenbrengen in een boek, en jullie reacties maken het compleet, SUPER!!