16.4.11

'n tipje van de sluier

Postparels & Mailjuweeltjes, jullie weten, ik kan er geen genoeg van krijgen. Gelukkig ben ik niet de enige. Veel van jullie hebben foto's van uitpuilende schoenendozen en lieve of juist valse briefjes toegestuurd. (Vooral mee doorgaan!)Nostalgie leeft! Tijd dus om na te denken welke rol deze oude briefjes spelen in het communicatietijdperk van nu. Bij deze geef ik jullie vast een heel klein, inimini idee welke kant mijn project opvliegt, binnenkort meer... ;-)

Heb jij een 'kaartje' gevonden? Lucky you! Ik zou het heel erg leuk vinden als je me een foto toestuurt van het kaartje en vertelt waar je hem gevonden hebt. Dankjewel!! Onder de inzenders
verloot ik een setje postparels briefpapier!

2 opmerkingen:

Helmi zei

Ga ik doen!
Fijn weekend, Helmi

CasaDiMama zei

Wat een leuke blog heb je!
Ik ben nu 46 en twee weken geleden heb ik samen met mijn dochter van 20 de 'top-secret' briefwisseling ik op mijn 16e onderhield met mijn jongere zusje doorgenomen. We kwamen niet meer bij! Inclusief tekeningetjes en stripjes van de stomme volwassenen om ons heen. We waren echte dramaqueens en vonden de jongens om ons heen wanstaltig en puisterig..hilarisch.
Ik ben ontzettend blij dat ik die brieven altijd bewaard heb. Die briefwisselin hebben mijn zus en ik nog jaren volgehouden. Ook toen we al uit huis waren en nu sturen we elkaar met grote regelmaat ansichtkaarten van het ergste soort. Ik kan letterlijk op de rem schieten als ik een kaart zie die te erg voor woorden is en hem meteen kopen en posten. Mijn dochter zit nu op kamers als echte student in Utrecht, Mijn zus en ik hebben haar spontaan opgenomen in onze correspondentie. In Utrecht verkopen ze ook hele vreselijk foute kaarten...geloof me.Ik heb vorige week de eerste van mijn dochter gehad!