2.4.11

Oud papier???

Van Carola (43) en Fiona (22) kreeg ik deze 2 old-school magazines toegestuurd! Niet Justin Bieber maar Justin Timberlake was in 2004 ons tieneridool! Wie o Wie heeft er ook nog oude tijdschrijften liggen? Hoe oud, en welke?

4 opmerkingen:

Mevr. Snoeshaan zei

Ik heb nog oude boeken van Nirvana en Pearl Jam liggen, en vast nog wel ergens een OOR, want dat was vakliteratuur voor de "alto's" van de jaren 90...

Superleuk, die oude Tina!
En 7,50 was duur!

Miriam zei

Bij mijn ouders op zolder heb ik nog 5 jaargangen Tina liggen uit eind jaren 80/begin 90. En toevallig 2 weken geleden mijn NKOTB (new kids on the block) verzameling weggedaan, inclusief alle knipsels uit de Hitkrant en Popfoto :-)

Groetjes! Miriam

fieve zei

Goh wat leuk om dat weer te zien!!!
Volgens mij moet ik ook maar eens een kijkje op zolder nemen!!!

Anoniem zei

Of ik nog oude tijdschriften heb liggen? Ja, dat kun je wel zeggen! Ik verzamel namelijk oude dames- en meisjestijdschriften (ik ben vooral geïnteresseerd in tijdschriften uit de jaren 60 en 70).

Ik ben erg trots op mijn verzameling, want oude tijdschriften zijn moeilijk te vinden. De meeste mensen gooien ze weg (Niet doen! Breng ze naar de kringloopwinkel of zet ze op Marktplaats! Mensen zoals ik zijn er héél erg blij mee!) en de mensen die ze wel hebben zijn handelaren en ik weiger 30 euro te betalen voor een 40 jaar oud tijdschrift. Belachelijk!

Mijn verzameling bestaat onder andere uit Tina Club en Club (alle jaargangen, 1973-1985), Libelle's uit de jaren 30, 40 (bijna compleet) en 50, een berg Anita's uit de jaren 80, Fancy's (alle jaargangen, 1995-2001), Margrieten uit de jaren 50, 60 en 70, een aantal Popfoto's uit de jaren 70 en nog wat andere damesbladen (die nu helaas niet meer bestaan) uit de jaren 40 en 50.

Mijn oudste tijdschriften zijn mijn Libelle's uit 1939.