16.1.12

Postparel Winter Tour
De aftrap van de Postparel December Tour begint met de expositie 'Briefwisseling' in het Huis van Alijn in Gent. Zie de post van de #Museumnacht voor een uitgebreid beeldverslag.
31 november was Postparels jury lid bij het SCREEN-AGERS jongerendebat in Tilburg. Een debat van het ROC-Tilburg over Sociale Media. De stelling van Postparels: 'Digitalisering verwaarloost herinneringen'. Speciaal voor dit debat heeft Postparels een nieuw product ontwikkeld: het SMS-kaartje. Met dit kaartje kan je een tastbaar smsje versturen.

10 december presenteerde Postparels haar concepten aan de bezoekers van FLOSS in Leeuwarden. Deze avond stond in het teken van tradities. Een kaartje sturen en alle herinneringen die hieraan kleven past daar natuurlijk helemaal bij. Alle bezoekers konden meteen een (kerst) kaartje schrijven en in de brievenbus van Postparels posten.Op de Vrouw in de Regio Winteravond op 15 december liep de Wandelende Brievenbus rond en konden mensen een Vrouw in de Regio kerstkaartje (ontworpen door Postparels) versturen. Een groot succes!
Ook wandelde de brievenbus rond tijdens de Strooptocht in Den Haag op 18 december. Weer een enorme hoeveelheid kaartjes gingen op de post. Klik HIER voor een mooi filmpje van de Strooptocht. De Wandelende Brievenbus zie je op het einde.

19 december was Postparels uitgenodigd door Stichting DOEN om rond te komen wandelen in de kantoren van de 3 grote loterijen. Met de vliegende Tweet en de Wandelende Brievenbus konden werknemers elkaar een berichtje of kaartje sturen. Een hele geslaagde actie waarbij de sociale cohesie intern en extern wordt bevorderd met analoge communicatie.


2 opmerkingen:

Helmi zei

Ik blijf FAN, wat ziet het er leuk uit. Heb je het jasje van Maxima geleend?

Laura zei

Wat leuk! Als ik had geweten dat je in denhaag was, had ik ook even komen kijken xD!