9.2.12

WorkshopYou’d better think…
…over een toekomstig bewaarsysteem voor digitale berichten.

“Het is erg spannend om in de brieven en herinneringen van je ouders te neuzen! Maar hoe kunnen wij onze digitale correspondentie en herinneringen vastleggen zodat onze kinderen en kleinkinderen ook in onze levens kunnen spieken? Alles is nu digitaal, abstract en vergankelijk. Als je berichten niet bewust opslaat dan gaan ze verloren. Zoveel mooie woorden en gedachtewisselingen. Zonde om deze nooit meer terug te kunnen kijken. 

 
Kom naar de denktank van Postparels bij het Huis van Alijn op 23 februari. In de inspirerende omgeving van de tentoonstelling Briefwisseling zullen we bedenken hoe wij onze digitale berichten op een verrassende manier tastbaar kunnen maken om te bewaren voor later. Wie weet wordt jou bewaar idee het bewaar systeem voor de meest waardevolle mailtjes, smsjes en tweets van iedereen.”

Vind jij het ook belangrijk dat we deze berichten verzamelen en bijhouden? Heb je wel een ideetje of twee hierover dat je wil delen? Wordt dan deel van de Denktank en schrijf je voor 21 februari in bij Céline: celine@amuseevous.be

Deelnameprijs: 1 euro, te betalen de dag zelf. Na afloop ontvang je nog een leuke goodiebag! En alles over het Briefwisselingproject kom je hier te weten.

Wat? Denktank over bewaren
Waar? Huis van Alijn, Gent
Wanneer? 23 februari 2012
Hoelaat? Van 17:00 tot 21:00

Geen opmerkingen: