9.10.13

Dag van de Post


Een verslag van de Dag van de Post:

Voor post nieuws van over de hele wereld ga je naar de facebook pagina van Dag van de Post, de hele dag al worden hier feitjes, links en ook documentaires over post gedeeld.

Heel veel brievenbusfoto's kreeg Carolien vandaag toegestuurd in het teken van Dag van de Post. Je ziet ze op haar blog; het keetje van lien.

Deze brievenbus is van Inge, uit Lochem. "De brievenbus staat voor het oude postkantoor, waar nu Tante Pos haar waar verkoopt".

Een feestje in je brievenbus? Jaaaaa, want het is Dag van de Post! Als je vandaag de geweldige USEM kaartjes besteld van Gijs de Werker krijg je 10 prachtige mini envelopjes kado!!

De Postfabriek heeft een mooie blog gemaakt over waarom post zo waardevol is. En omdat het zo ontzettend waardevol is, komen er morgen en vrijdag nóg een blog over online!

Dit waren de leukste acties en
verhalen vandaag op internet. Ben ik een leuke link vergeten? Laat het me weten en dan zet ik hem erbij!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk dat je ons hebt genoemd!

lien zei

Leuk dat je mijn initiatief ook noemt. Ik bedacht me... ik heb jou niet eens een kaartje gestuurd? Als je dat leuk vindt, mail je me dan even je adres? Ik heb immers je leuke lopende brievenbusje mogen lenen! Doei!